ola__ola Przyczajenie

|
Wysłany: 01/10/09 23:07 Temat postu: Angielski korepetycje |
|
|
Witam serdecznie,
Wróciłam właśnie zza granicy, gdzie pracowałam jako lektor języka angielskiego. Mam kilkuletnie doświadczenie w nauczaniu w Polsce i za granicą, pracowałam z klientami indywidualnymi, korporacyjnymi i w szkołach językowych. Jestem młodą, dynamiczną osobą i chętnie podejmę się udzielania Ci lekcji. W szczególności interesuje mnie ten obszar, ponieważ wprowadziłam się właśnie do mieszkania przy ulicy Kostrzewskiego.
Jeżeli chciał(a)byś ponieść swój poziom angielskiego, poćwiczyć wymowę, rozszerzyć słownictwo, przypomnieć gramatykę, czy przełamać bariery w mówieniu - zachęcam do kontaktu!
W pełni dostosowuję się do oczekiwań moich uczniów, zapewniam wszystkie materiały, multimedia, ciekawe tematy konwersacji powiązane z Twoimi zainteresowaniami.
*TYPY ZAJĘĆ*
Ogólny angielski na każdym poziomie
Zajęcia nakierowane na rozwój 4 podstawowych kompetencji językowych: mówienia, czytania, pisania i rozumienia ze słuchu. Elementy gramatyki, dużo ćwiczeń, ogólne słownictwo, krótkie dyskusje, artykuły z prasy i książek, nagrania, krótkie filmy.
Konwersacje
Zajęcia skierowane głównie na rozwój umiejętności komunikacji w języku angielskim. Dyskusje na każdy temat - sprawy bieżące, podróże, psychologia, sztuka, społeczeństwo, biznes, kulinaria, kultura... Jednocześnie rozwijamy umiejętność swobodnej wypowiedzi, zrozumienia, znajomość popularnych zwrotów i sformułowań, słownictwo z różnych dziedzin a także wymowę.
Business English
Ukończyłam kurs języka biznesowego, a także pracowałam przez cztery lata w międzynarodowej organizacji pozarządowej. Orientuję się w ogólnej tematyce biznesowej, a szczególnie interesuję się zagadnieniami z zakresu Human Resources, Project Management, Leadership, Trenowania, Coachingu i CSR. Nasze zajęcia mogą być sprofilowane w tym kierunku.
*GRUPY*
Jeżeli znasz kogoś, kto również jest zainteresowany lekcjami - chętnie podejmę się uczenia kilku osób naraz. Zajęcia będą ciekawsze i bardziej dynamiczne, a na Was czekają interesujące zniżki!
*DZIECI*
Chętnie pracuję z dziećmi i młodzieżą, zapewniam efektywną naukę połączoną z przyjemnością i zabawą.
*MIEJSCE*
Mieszkam przy ulicy Kostrzewskiego i najchętniej tutaj prowadzę zajęcia. Jeżeli jednak jesteś mieszkańcem Sielc - możemy umówić się, że to ja będę przychodzić do Twojego mieszkania/ miejsca pracy.
*CENY*
Ceny zależą od rodzaju zajęć, ich intensywności i liczby osób, a także miejsca lekcji (jeżeli dojazd zajmuje mi więcej niż 10 minut).
Zapraszam do kontaktu!
Olga
mail: polish.your.english@gmail.com
tel: 796 33 22 26
|