Forum Sielce

Sielce - dolny Mokotów - Warszawa

Miejsce spotkań mieszkańców i miłośników Sielc w dzielnicy Mokotów w Warszawie

AlbumAlbum   PomocPomoc   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Apel do nowych i zasiedziałych

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sielce -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
alpacca
Stały użytkownik
Stały użytkownik

PostWysłany: 27/05/09 22:55    Temat postu: Apel do nowych i zasiedziałych Odpowiedz z cytatem

Mam taki apel, do mieszkańców nowych i zasiedziałych, może czas zacząć tępić malunki i złodzieji? może uruchomic wcale nie najnowsza technologie i zacząc zasypywac organy zdjęciami?
Po za tym, czy tylko widzimy to co na zewnątrz? kupujecie mieszkania i co dalej? może dać coś od siebie ! polecam:) Nowi mieszkańcy Sielc- w cenie mieszkania, dostajecie okolice_ jeśli nie będziemy o nia dbac, przejma ja w posiadanie złodzieje, męty i wandale!
A co szkodzi mieć ładną klatkę , przychodzic z pracy i cieszyć się widokiem braku wszędobylskich kabli , wystających z każdego przypadkowego miejsca.
Syndrom własnej nowej szafy, niechaj nie przyćmiewa własciwości otoczenia, które jest ważne, i dla którego , w tejże własnie lokalizacji szukacie, lub kupiliście własny kat.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
nośka
Stały użytkownik
Stały użytkownik

PostWysłany: 11/08/09 16:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witaj:) Ja zagospodarowałam zapomnianą piaskownice przy ul.Iwickiej 47
Od dwóch lat z wlasnej kieszeni dosadzam kwiaty, dosiewam trawę i iglaki. W tym roku dostałam nawet wodę gospodarczą, wiec już nie biegam z wiaderkami i zamierzam poszerzyć ogródek i zagospodarować okoliczne zapomniane trawniki. Nie ma nic milszego jak zatrzymujący sie przechodnie podziwiajacy dzieło twoich rąkSmile No i widok z okna mam w końcu przyzwoity:)
Powrót do góry
Anastazja
Najaktywniejszy ekspert
Najaktywniejszy ekspert

PostWysłany: 11/08/09 17:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nośka napisała:
Cytat:
Ja zagospodarowałam zapomnianą piaskownice przy ul.Iwickiej 47
Od dwóch lat z wlasnej kieszeni dosadzam kwiaty, dosiewam trawę i iglaki.

Dzięki takim ludziom jak Ty świat wygląda piękniej (tu: świat = Sielce). Serdeczne podziękowanie za Twoją pracę na rzecz ogółu.
Powrót do góry
nośka
Stały użytkownik
Stały użytkownik

PostWysłany: 11/08/09 23:36    Temat postu: Anastazjo :) Odpowiedz z cytatem

Dzięki za słowa uznania Smile Apeluję do wszystkich, którzy zamierzają zmienic wygląd swojego podwórka - pomogę, mam już doświadczenie, którym chętnie się podzielę. To naprawdę nieduże koszta- a "plon" nadzwyczaj satysfakcjonujący. Mam juz w tej chwili nadmiar cebulek kwiatowych - do wykorzystania Smile Polecam się Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sielce -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: