| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
alpacca Stały użytkownik

|
Wysłany: 27/05/09 22:55 Temat postu: Apel do nowych i zasiedziałych |
|
|
Mam taki apel, do mieszkańców nowych i zasiedziałych, może czas zacząć tępić malunki i złodzieji? może uruchomic wcale nie najnowsza technologie i zacząc zasypywac organy zdjęciami?
Po za tym, czy tylko widzimy to co na zewnątrz? kupujecie mieszkania i co dalej? może dać coś od siebie ! polecam:) Nowi mieszkańcy Sielc- w cenie mieszkania, dostajecie okolice_ jeśli nie będziemy o nia dbac, przejma ja w posiadanie złodzieje, męty i wandale!
A co szkodzi mieć ładną klatkę , przychodzic z pracy i cieszyć się widokiem braku wszędobylskich kabli , wystających z każdego przypadkowego miejsca.
Syndrom własnej nowej szafy, niechaj nie przyćmiewa własciwości otoczenia, które jest ważne, i dla którego , w tejże własnie lokalizacji szukacie, lub kupiliście własny kat. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nośka Stały użytkownik

|
Wysłany: 11/08/09 16:34 Temat postu: |
|
|
Witaj:) Ja zagospodarowałam zapomnianą piaskownice przy ul.Iwickiej 47
Od dwóch lat z wlasnej kieszeni dosadzam kwiaty, dosiewam trawę i iglaki. W tym roku dostałam nawet wodę gospodarczą, wiec już nie biegam z wiaderkami i zamierzam poszerzyć ogródek i zagospodarować okoliczne zapomniane trawniki. Nie ma nic milszego jak zatrzymujący sie przechodnie podziwiajacy dzieło twoich rąk No i widok z okna mam w końcu przyzwoity:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Anastazja Najaktywniejszy ekspert

|
Wysłany: 11/08/09 17:31 Temat postu: |
|
|
nośka napisała:
| Cytat: | Ja zagospodarowałam zapomnianą piaskownice przy ul.Iwickiej 47
Od dwóch lat z wlasnej kieszeni dosadzam kwiaty, dosiewam trawę i iglaki. |
Dzięki takim ludziom jak Ty świat wygląda piękniej (tu: świat = Sielce). Serdeczne podziękowanie za Twoją pracę na rzecz ogółu. _________________ A jeśli komu droga otwarta do nieba,
Tym co służą ojczyźnie.
Jan Kochanowski |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nośka Stały użytkownik

|
Wysłany: 11/08/09 23:36 Temat postu: Anastazjo :) |
|
|
Dzięki za słowa uznania Apeluję do wszystkich, którzy zamierzają zmienic wygląd swojego podwórka - pomogę, mam już doświadczenie, którym chętnie się podzielę. To naprawdę nieduże koszta- a "plon" nadzwyczaj satysfakcjonujący. Mam juz w tej chwili nadmiar cebulek kwiatowych - do wykorzystania Polecam się  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|