| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
giaa24 Aktywny użytkownik

|
Wysłany: 13/02/07 12:35 Temat postu: dzierżawa działki od gminy |
|
|
Czy ktoś orientuje się na temat wydzierżawienia działki rekreacyjnej od gminy mokotów, oczywiście najbardziej dogodnym terenem byłyby działki w granicach dolnego mokotowa - moze np tam gdzie są ogródki na ul.idzikowskiego? Zupełnie nie orientuję sie w tym temacie. W urzędzie dowiedziałam się tylko ze samemu trzeba znaleźć działkę, która byłaby do wydzierżawienia... Czy ktoś mogłby mi doradzić w tej sprawie??
Z góry dziekuję
giaa24 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Zag Aktywny ekspert

|
Wysłany: 14/02/07 0:03 Temat postu: |
|
|
| Sugeruję pochodzić po ogródkach działkowych. Swego czasu widziałem tam kilka ogłoszeń odstąpienia/sprzedaży działki. Sam się nawet nad tym kiedyś zastanawiałem. W sumie blisko i zielono w lecie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
giaa24 Aktywny użytkownik

|
Wysłany: 14/02/07 10:38 Temat postu: |
|
|
Włąsnie dzwoniłam do gminy i to samo usłyszałam. Ze gmina nie dysponuje informacjami na temat wolnych działek - trzeba samemu szukac.
Zastanawiam sie tylko skąd się dowiem czy dana działka/grunt jest opuszczony? Przeciez nawet zajęta działka moze wyglądac jak "puszcza" skoro się nikt tam nie pojawia i o nią nie dba.
Powinni miec jakąs ewidencję w gminie, to wiele by ułatwiło... _________________ pozdrawiam Aga |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|