| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Jamad Aktywny użytkownik

Dołączył: 26/02/07 0:48 Posty: 71 Skąd: Prawie Sielce - 2 km od PeKiNu.
|
Wysłany: 20/08/07 23:50 Temat postu: Eeech ... |
|
|
Hmmm ... polatałem sobie dziś przez godzinę cessną nad Warszawą. Z wysokości 300 metrów miasto wydaje się być bez korków, dziur w jezdni a nawet robót drogowych, zero smieci na ulicach i meneli, wszyscy życzliwi a nawet uśmiechnięci. Ładne miasteczko ...
Porobiłem kilka wzdęć Sielc ze strony praskiej Wisły (niestety nad Sielcami nie można latać ze względu na pobliskie lotnisko Okęcie) ale z uwagi na nienajlepszą widoczność i niekonieczne najlepszą cyfrę wyszły tak sobie.
Następnym razem wezmę ze sobą porządniejszy sprzęt . _________________ Pozdrawiam
[||==||][==||==||] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
erd Aktywny ekspert

|
Wysłany: 21/08/07 7:22 Temat postu: Re: Eeech ... |
|
|
| Jamad napisał: |
Następnym razem wezmę ze sobą porządniejszy sprzęt . |
Weź lupę. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomek Aktywny użytkownik

|
Wysłany: 29/08/07 17:57 Temat postu: |
|
|
| W tę sobotę też się wybieram polatać cessną, ale pilot mi powiedział, że nad Warszawą można latać tylko nad Wisłą. Czy to prawda? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jamad Aktywny użytkownik

Dołączył: 26/02/07 0:48 Posty: 71 Skąd: Prawie Sielce - 2 km od PeKiNu.
|
Wysłany: 30/08/07 1:34 Temat postu: |
|
|
| tomek napisał: | | W tę sobotę też się wybieram polatać cessną, ale pilot mi powiedział, że nad Warszawą można latać tylko nad Wisłą. Czy to prawda? |
Ze względu na zamknięty obszar powietrzny związany z lotniskiem cywilnym Okęcie nad Warszawą można latać praktycznie tylko po stronie praskiej, przy czym granicą jest właśnie Wisła .
Porób zdjęcia i zaprezentuj je na naszym Forum ... _________________ Pozdrawiam
[||==||][==||==||] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|