| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
szarmon11 Użytkownik

|
Wysłany: 07/03/10 21:38 Temat postu: Kebab |
|
|
| Od niedawna został otwarty kebab na Gagarina 13 w miejscu Żabki- czy ktoś z forumowiczów był i smakował co podają ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
trzydziestolatek Aktywny użytkownik

|
Wysłany: 08/03/10 12:35 Temat postu: |
|
|
| Byłem tak już kilka razy, mają dość duży wybór, nie tylko kebaby (kurczak 7 zł lub baranina 8zł) ale i hamburgery, frytki, rybę, sałatki itp oraz kawę i herbatę. Jestem dobrze poinformowany, bo wziąłem sobie ulotkę. Otwarte codziennie od 10 do 23. Zdarza mi się jeść kebaby w różnych miejscach, więc jakieś tam porównanie mam, wg mnie przynajmniej narazie się starają, kebab spory i mięsa dużo jak na tą cenę. Jest tylko taki mały minus, gdy bierzesz na wynos doliczają 50 gr za opakowanie za każdy produkt, więc jak zamówisz 4 kebaby do domu, to musisz dopłacić 2 zł - niby nie dużo ale nie spotkałem się z tym nigdzie. A opakowanie to poprostu foliowa torebka. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 18/03/10 14:33 Temat postu: Aktualizacja |
|
|
| Wyżej wspomniany kebab jest już droższy, po kilku tygodniach istnienia wszystkie ceny poszły w górę o 50 groszy (minimum), tak więc za najtańszego kebaba na miejscu na cienkim cieście z kurczakiem zapłacimy 7,5 zł, w moim przypadku zawsze jest to 8 zł, gdyż biorę na tylko na wynos, jako że mieszkam bardzo blisko tej lokalizacji. Cóż mogę dodać - z moich obserwacji i rozmowy z panem robiącym kebaby wynika (korzystałem z ich usług około 10 razy) że oferta nieco się zmniejszyła z powodu średnich raczej obrotów i zainteresowania miejscem. Wg mnie lokalizacja dla tego typu przedsięwzięc jest ryzykowna, bo w okolicy mieszka większość ludzi starszych, którzy nie korzystają z tego typu usług. Wcześniej w tym miejscu była Żabka, jednakże padła wg mnie z powodu słabego zaopatrzenia i wysokich cen, nawet wcale nienajtańszy Carrefour Express, który jest niedaleko był lepiej zaopatrzony od Żabki ale to już nie ten temat. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
chodzin Użytkownik

|
Wysłany: 30/04/10 10:38 Temat postu: Re: Aktualizacja |
|
|
| trzydziestolatek napisał: | | Wg mnie lokalizacja dla tego typu przedsięwzięc jest ryzykowna, bo w okolicy mieszka większość ludzi starszych, którzy nie korzystają z tego typu usług. |
Ostatnio jakos lepiej to wyglada, trzeba czekac w kolejce a nawet widzialem starsze osoby przychodzace po kebaba na wynos
Mam nadzieje ze sie utrzymaja bo po Zabce dosc dlugo lokal stal pusty... |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 02/05/10 17:15 Temat postu: |
|
|
Tak, zdecydowanie zauważyłem wzrost popularności tego miejsca, mam nadzieję że się utrzyma i jakość też pozostanie na tym samym poziomie co dotychczas.
Ps. Jest jednak pewien minus, bo jako że mam zaledwie kilka kroków do tego kebaba to w ostatnim czasie bardzo często zamiast robić obiad z lenistwa wolę pójść po kebabowy fast-food  |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 05/06/10 20:04 Temat postu: |
|
|
Przed trzema miesiącami wyraziłem obawę, że lokal może się nie przyjąć ze względu na specyfikę miejsca (większość ludzi straszych, którzy nie stołują się w kebabie). Niestety okazuje się, że miałem rację. Będąc tam wczoraj zauważyłem że ceny znów poszły w górę, po krótkiej rozmowie z panem sprzedającym dowiedziałem się że inwestycja nie przynosi zysków i przyszłość kebaba w tym miejscu staje pod znakiem zapytania.
Czy podzieli los Żabki? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bizzz Przyczajenie
|
Wysłany: 09/06/10 12:31 Temat postu: |
|
|
Jadłem tam dwa razy (brałem na wynos), pierwszy raz świeżo po otwarciu (jako że lubię testować nowe kebaby i było nawet smaczne. Niestety jak byłem drugi raz z miesiąc temu to powiem tyle, że ledwo to przełknąłem i nie dokończyłem. Mięso musiało dłuuuuugo leżeć.
Za to niedaleko, bo przy skrzyżowaniu Gagarina z Czerniakowską (pomiędzy blokami) jest inny kebab i tam co jakiś czas się pojawiam i nie zawiodłem się nigdy. Co prawda zmienił się ostatnio właściciel i w ofercie pozostały już tylko dania tureckie ale nadal jest smacznie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|