| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Hewi Stały użytkownik

|
Wysłany: 30/07/07 20:25 Temat postu: Kiermasz obuwia |
|
|
Sprawa sie tyczy małego sklepiku z obuwiem który znajduje sie w piwnicach budynku przy skrzyżowaniu Chełmskiej i Czerniakowskiej. Miałem dziś wątpliwą przyjemność kupować a raczej niekupować w tym sklepie z jakże profesjonalnym szyldem w postaci prześcieradła z namalowanym napisem 'kiermasz obuwia' i chyba 30-stopniowym skosem podlogi. Chciałem kupić tenisówki o rozmiarze 47 wiec pytam sie 'czy takie są'? Szyszę, ze 'są', wiec mowie 'poproszę', na co pani odpowiada, ze 'mi nie sprzeda bo ma stałego klienta który kupuje od niej te buty'...
Eh nie ma to jak podejscie do klienta...
[/koniec czarnego PR ] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
AGAD Aktywny użytkownik

|
Wysłany: 31/07/07 21:50 Temat postu: |
|
|
hahaha dobre tam naprawdę dbają o klientów, ale tylko o stałych. Powinni na prześcieradle napisać - sprzedajemy buty tylko stałym klientom. _________________ I love SIELCE!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Anastazja Najaktywniejszy ekspert

|
Wysłany: 08/08/07 13:54 Temat postu: |
|
|
Kiedy w zeszłym roku kupowałam tam buty i prosiłam o poszukwanie buta od wybranej przeze mnie pary - dość długo trwało, ale brakujący but znaleziono. Scenaria była taka sama jak opisuje Hewi (napis na prześcieradle). Buty mam do dziś i służą mi doskonale. _________________ A jeśli komu droga otwarta do nieba,
Tym co służą ojczyźnie.
Jan Kochanowski |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bartuzi Stały użytkownik

|
Wysłany: 19/08/07 8:59 Temat postu: Re: Kiermasz obuwia |
|
|
| Hewi napisał: | | Eh nie ma to jak podejscie do klienta... |
Jeszcze gorzej jest w kiosku przy przystanku Chełmska 02 (ten w głębi, nie mylić z była kwiaciarnią). Kiosk ten prowadzi tzw. "czarownica" (takie niemiłe stare, grube babsko). Jak się rano kupuje bilet to potrafi w opryskliwy sposób powiedzieć, że dla samego biletu to ona nie będzie się odrywać od rozkładania gazet i nie sprzeda. Bynajmniej to nie był jej zły dzień, ona tak ma. Zatrzymała się w poprzedniej epoce i klienta ma w d...  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Hewi Stały użytkownik

|
Wysłany: 19/08/07 15:09 Temat postu: |
|
|
| Cytat: | | Jeszcze gorzej jest w kiosku przy przystanku Chełmska 02 |
Na czarownice nie trafiłem, ale bylem ostatnio obsługiwany przez młodego chłopaka, który nie wydal mi 30gr reszty. Niby to nie dużo, ale kupowałem tylko za 2,70zl... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|