| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Scaramanga Użytkownik

|
Wysłany: 18/03/09 14:49 Temat postu: Klub sympatykow samochodow amerykanskich i klasycznych |
|
|
Witam!
Inne dzielnice moga Wam pozazdroscic takiego forum i ludzi, ktorych interesuje jeszcze historia wlasnej "malej ojczyzny"...
Mysle, ze warto wiedziec, ze taki klub jest w waszej dzielnicy.Z tego co wiem jest to jedyne w tej chwili takie miejsce w Warszawie, gdzie odbywaja sie regularne spotkania sympatykow starych samochodow.Zrzeszamy posiadaczy ciekawych maszyn, a takze tylko entuzjastow zamierajacej prawdziwej motoryzacji...
Moze sami znacie kogos kto trzyma w garazu swoj skarb i bylaby okazja sie nim pochwalic? Czasem dobrze jest miec w ogole czym sie pochwalic...
Zapraszamy do Qlalabar przy Chelmskiej 21 w srody co dwa tygodnie...
Pozdrawiam i do zobaczenia! _________________ ScarA |
|
| Powrót do góry |
|
 |
AGAD Aktywny użytkownik

|
Wysłany: 24/03/09 16:07 Temat postu: |
|
|
Witamy serdecznie i dzięki za zaproszenie!
Fajnie, że działacie na Sielcach bo mają trochę charakter "motoryzacyjny" (garaże Boru i KGP oraz fabryka akcesoriów samochodowych na ul. Bobrowieckiej). Macie jakieś zloty samochodowe? _________________ I love SIELCE!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Scaramanga Użytkownik

|
Wysłany: 24/03/09 16:16 Temat postu: |
|
|
| AGAD napisał: | Witamy serdecznie i dzięki za zaproszenie!
Fajnie, że działacie na Sielcach bo mają trochę charakter "motoryzacyjny" (garaże Boru i KGP oraz fabryka akcesoriów samochodowych na ul. Bobrowieckiej). Macie jakieś zloty samochodowe? |
Chej!
Garaze z tego co u Was sie doczytalem byly salonem Chevroleta przed wojna...Sa tradycje.
Zloty sa a jakze, wystarczy wejsc na nasze forum.Sam jestem wieloletnim organizatorem zlotow starych samochodow, ale pod szyldem ARC jeszcze nic nie organizowalismy samodzielnie. _________________ ScarA |
|
| Powrót do góry |
|
 |
AGAD Aktywny użytkownik

|
Wysłany: 24/03/09 16:26 Temat postu: |
|
|
Jak możesz to podaj linka do Waszego forum ja wprawdzie nie mam się, czym pochwalić, ale może czegoś ciekawego się dowiem.
A co do garaży to jedna baza garażowa jest przy Podchorążych (BOR), druga przy Iwickiej (KGP), a dawny salon samochodowy znajduje się przy ul. Belwederskiej i jest to teraz jakiś wydział logistyczny Policji. _________________ I love SIELCE!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Scaramanga Użytkownik

|
Wysłany: 24/03/09 17:02 Temat postu: |
|
|
| AGAD napisał: | Jak możesz to podaj linka do Waszego forum
co do garaży to dawny salon samochodowy znajduje się przy ul. Belwederskiej i jest to teraz jakiś wydział logistyczny Policji. |
Dokladnie, widac szczegoly architektoniczne okaleczonego budynku: wejscie w tym samym miejscu i zamurowane okna wystawowe...
Zloty:
http://www.motortopia.com/forums/view/fid/2293/i/spotkania _________________ ScarA |
|
| Powrót do góry |
|
 |
AGAD Aktywny użytkownik

|
Wysłany: 25/03/09 10:01 Temat postu: |
|
|
Może zdradzisz czy spotykacie się na Chełmskiej bo jesteście z Sielc czy to przypadek?a może z innych powodów? Ciekawa jestem bo wkońcu to jedyny taki klub w Wawie.. _________________ I love SIELCE!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Scaramanga Użytkownik

|
Wysłany: 25/03/09 12:01 Temat postu: |
|
|
| AGAD napisał: | | Może zdradzisz czy spotykacie się na Chełmskiej bo jesteście z Sielc czy to przypadek?a może z innych powodów? Ciekawa jestem bo wkońcu to jedyny taki klub w Wawie.. |
W sumie przypadek...
Szukalismy roznych miejsc, newet tych niby specjalnie stworzonych dla "ludzi z korba" jesli chodzi o motoryzacje...Albo nie bylo klimatu, albo daleko, albo nie bylo miejsc parkingowych przed lokalem, albo po prostu nie dalo sie rozmawiac, bo halas odpowiadal tylko "didzejowi"...
Z tego co wiem nikt nie jest z Sielc.Ja urodzilem sie na Madalinskiego, ale nigdy nie mieszkalem na Mokotowie.Fakt, ze Mokotow i stary Zoliborz Oficerski maja resztki przedwojennego klimatu, wiec mozna mowic o wyjatkowosci tych dwoch dzielnic...
Kumpel pracuje dla telewizji i bawil sie tam kiedys przypadkowo z ekipa filmu.Wlasciciel ma otwarty umysl, wiec wszystko zaczelo klapowac i zostalismy na dluzej... _________________ ScarA |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|