| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Xawery Ekspert

|
Wysłany: 04/03/11 20:17 Temat postu: |
|
|
| Albo wysłać im link do naszej strony, może obejrzą ???[/img] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
PiotrChabora Aktywny użytkownik

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sympatyczna Stały użytkownik

|
Wysłany: 03/05/11 21:39 Temat postu: |
|
|
ło matko.... tu karta pływacka a nie prawo jazdy potrzebne Ulica ... powiedziałabym..... no.... hmmmm oryginalna
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dosiek Stały użytkownik

|
Wysłany: 30/06/11 18:49 Temat postu: |
|
|
| PiotrChabora napisał: | | Może należałoby z tymi zdjęciami wybrać się na najbliższe posiedzenie dzielnicowej komisji polityki przestrzennej ? |
Skąd pochodzisz?? Piotrze |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Xawery Ekspert

|
Wysłany: 29/08/11 20:45 Temat postu: |
|
|
Codziennie przechodzę ulicą Iwicką i mam jeszcze jedno spostrzeżenie, oprócz wcześniej podanych uwag o stanie jezdni i o dziurawych chodnikach.
Otóż nie wiem dlaczego, ale ulica Iwicka nie jest wcale sprzątana (odcinek Podchorążych - Gagarina). Na całej długości jezdni leżą stare, jeszcze zeszłoroczne liście !!! Wszędzie brud i uważam, że nie ma żadnej tak brudnej jezdni jak Iwicka (nie mówiąc o dziurach w jezdni).
Czym to jest spowodowane i dlaczego nie reaguje Straż Miejska? Przecież ktoś za te brudy ponosi odpowiedzialność! Dlaczego dozorcy nie sprzątają?
Pytałem jednego. Odpowiedział, że nie będzie właził pod samochody, a one na tej ulicy są zawsze i kiedy on sprząta wczesnie rano chodniki, to na jezdni stoi setki samochodów i nie ma możliwości sprzatnąć.
Myślę, że mandat od Straży Miejskiej lub brak premii od zwierzchników może spowodować znalezienie czasu na sprzątnięcie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|