|
Sielce - dolny Mokotów - Warszawa
Miejsce spotkań mieszkańców i miłośników Sielc w dzielnicy Mokotów w Warszawie
|
magiel
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Yga Stały użytkownik

|
Wysłany: 11/06/08 21:40 Temat postu: magiel |
|
|
Magiel Cafe wg. mnie coraz lepsze. można poczytać historię Sielc, w 3 częściach, zawsze świeża Wyborcza i inne gazety. jedzenie pyszne, oczywiście możnaby mieć taniej... rozmawiałam z właścicielem - chce powoli budować markę, dlaego nie stawia na marketing w postaci np. ulotek po okolicznych domach. liczy na klientelę w ciągu dnia z biur okolicznych, wieczorami i w łikendy - lokalsów. byłam tam kilka razy, zawsze zachwycona. takiej lokalnej knajpki bardzo mi brakowało, chyba urządzę tam urodziny we wrześniu
---
www.ygakostrzewa.com |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomek Aktywny użytkownik

|
Wysłany: 13/06/08 0:06 Temat postu: |
|
|
Ostatnio do śniadania nie dostałem masła ("skończyło się, czekamy na dostawę") - mimo, że jakiś czas temu jeszcze dawali, a w sklepie obok jest do kupienia od ręki. Nie pisałbym o tym na forum, no ale skoro bezkrytycznie chwalisz tę knajpę, to muszę wtrącić te swoje trzy grosze, żeby zupełnie nie osiedli na laurach Zresztą poza tym nie mam do nich zastrzeżeń - w istocie jest smacznie i miło. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|