|
Sielce - dolny Mokotów - Warszawa
Miejsce spotkań mieszkańców i miłośników Sielc w dzielnicy Mokotów w Warszawie
|
mieszkanie na Konduktorskiej
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
czarki1 Użytkownik

|
Wysłany: 19/01/09 23:52 Temat postu: mieszkanie na Konduktorskiej |
|
|
Poszukuję mieszkania na Sielcach, bowiem aktualnie zajmowane stało się zbyt ciasne (35m2).
Zauważyłem ostatnimi czasy, iż pojawiło się na różnych stronach ogłoszenie dotyczące sprzedaży mieszkania na Konduktorskiej. Jest to blok z roku 1989, mieszkanie jest na 1 piętrze, o powierzchni 74-75 m2.
Niestety mimo długotrwałego przeczesywania netu, nie udało mi się znaleźć oferty tego mieszkania bezpośrednio. Ogłaszają się tylko agencje, które z wiadomych pewnie wszystkim przyczyn chciałbym pominąć.
Mam zatem pytanie do Szanownych Forumowiczów - ktoś może ma jakieś info o osobach chcących sprzedać mieszkanie na Konduktorskiej lub ewentualnie gdzieś indziej na Sielcach. Interesuje mnie mieszkanie w granicach 60-75 m2, 3 pokoje co najmniej i byle nie parter.
Będę wdzięczny za każdą informację. Proszę albo pisać w tym poście albo bezpośrednio do mnie na emaila: czarki1@wp.pl
A tu jest link do ogłoszenia z tym mieszkaniem na Konduktorskiej:
http://www.szybko.pl/498548
Może ktoś to mieszkanie poznaje ze zdjęć? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
martuś Stały użytkownik

|
Wysłany: 20/01/09 19:31 Temat postu: |
|
|
ja poznaję, oglądałam to mieszkanie też szukam większego i też próbowałam znaleźć ogłoszenie tego mieszkania nie przez agencję, ale niestety nie udało mi się ... Samo mieszkanie jest mzd super, na pewno warto obejrzeć. Ma bardzo dobry rozkład. My szukamy dalej, bo mój mąż wolałby nowsze i nie do remontu, ale to jedno z lepszych mieszkań jakie widziałam - aż mnie dziwi trochę, czemu do tej pory się nie sprzedało... no ale to może dlatego że ogólnie jest zastój na rynku i wszyscy czekają że ceny będą jeszcze spadać.
co do innych mieszkań, to szukałam głównie przez gratkę.pl i tam czasem się coś pojawia. Niestety większość przez agencje i nadal drogo, ok. 10 tys za metr kw. Sporo nieruchomości na Mokotowie ma też agencja Contenta (www.contenta.com.pl).
A bezpośrednie oferty sprzedaży mieszkań wiszą czasem w Cafe Magiel na Stępińskiej
powodzenia  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|