| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Iwi Aktywny użytkownik

|
Wysłany: 11/04/06 7:46 Temat postu: Naklejanie ogłoszeń |
|
|
Budynek, w którym mieszkam jest codzinnie obklejany różnego rodzaju ogłoszeniami, ulotkami. W efekcie drzwi wejściowe są zniszczone, tablica ogłoszeń nieczytelna. Najgorsze są naklejki, których nie można usunąć. W szczególności jedno z ogłoszeń reklamujących awaryjne otwieranie drzwi rozklejone po całym mieście na wszelkich możliwych przedmiotach.
Czy jest jakiś sposób na to aby skutecznie z tym procederem walczyć? Jakieś doświadczenia? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomek Stały użytkownik

|
Wysłany: 11/04/06 15:39 Temat postu: |
|
|
Codziennie nalepiane są ogłoszenia - zwłaszcza oferujące okna. Codziennie przez rok je zrywałem, ale skutek był taki, że drzwi wyglądały coraz gorzej. Obecnie skłaniam się do niezrywania - bo wówczas przynajmniej nie nalepiają nowych.
Wydaje mi się, że problem ten trzeba by rozwiązać na poziomie tego, kto te ogłoszenia zleca - to znaczy, zwrócić się z pretensjami do firmy która się w ten sposób ogłasza. Bo nie wiem, kto zajmuje się samym rozlepianiem, ale pewnie to jakieś dzieciaki, którym i tak nic nie można zrobić. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Makat Stały użytkownik

|
Wysłany: 18/04/06 21:52 Temat postu: |
|
|
| Te, które da się zdemontować to jeszcze nie jest problem. Jednakże te montowane na kleju, po którym zostają resztki to tragedia (w szczególności naklejane na szybie tablicy ogłoszeń). Polecam bojkot usług i towarów reklamowanych. To jedyne co mi przychodzi do głowy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Info Aktywny ekspert

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|