| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
martuś Stały użytkownik

|
Wysłany: 19/01/09 20:12 Temat postu: nauka jazdy przy ul. Dolnej - pytanie |
|
|
Witam
Mam pytanie do użytkowników forum - czy ktoś z Was uczył się może jeździć w szkole jazdy przy ul. Dolnej (blisko skrzyżowania z Sobieskiego i Belwederską)? Jeśli ktoś korzystał z jej usług, byłabym wdzięczna za podzielenie się swoimi wrażeniami - chciałabym zacząć przerwaną naukę jazdy (znowu... a tam miałabym najbliżej ale nic nie wiem o tej szkole |
|
| Powrót do góry |
|
 |
madaj177 Użytkownik

|
Wysłany: 19/01/09 23:25 Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich,
To mój pierwszy post na tym forum, ale zarejestrowałam się specjalnie dla tej szkoły jazdy
Robiłam tam prawo jazdy 2 lata temu, więc może moje informacje nie są aktualne.
Trafiłam do nich w desperacji, po instruktorze, który za cel przyjął udowodnienie mi, że nie umiem jeździć.
Trafiłam na Przemka i Roberta. Naprawdę przygotowali mnie do egzaminu.
Z maleńkim dzieckiem nie było łatwo znaleźć czas na jazdy. Bez problemu umawiali się w niedzielę, w tygodniu nawet o 21.00.
Jeździłam z nimi ok 10 godzin. Naprawdę dowiedziałam się jak jeździć, jak zdać egzamin i jak nie zginąć na drodze.
Zdałam za pierwszym razem i zawsze będę im za to wdzięczna, bo oszczędzili mój czas
Kilka lat wcześniej po kursie u nich za pierwszym razem zdał egzamin mój mąż.
Dla nas jest to szczęśliwa szkoła jazdy!
Wszystkim życzymy powodzenia!
Jak na pierwszy post to napisałam strasznie dużo  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
martuś Stały użytkownik

|
Wysłany: 20/01/09 19:40 Temat postu: |
|
|
madaj177, witaj na forum
dzięki za informację - super, nie dość że będę miała blisko, to jeszcze z Twojego postu wynika że warto akurat tam iść wcześniej robiłam kurs też w okolicy, w szkole przy Warszawiance na Merliniego, była ok ale tutaj miałabym jeszcze bliżej No a jeszcze jeśli tam są tacy dobrzy instruktorzy to może dokonają cudu i zrobią i ze mnie w końcu kierowcę
pozdrawiam! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|