| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
mieszkanka Przyczajenie
|
Wysłany: 26/02/10 22:02 Temat postu: Parking |
|
|
Witam, na wstepie chcialam napisac iz bardzo podoba mi sie pomysl z forum, mysle ze bedzie to bardzo pomocne w rozwiazywaniu niektorych problemow.
Wracajac do tematu, irytuja mnie wlasciciele samochodow, ktorzy majac miejsce na ogrodzonym "parkingu", parkuja poza nim zostawiajac swoje miejsce puste. Jak juz sobie ogrodzili to niech chociaz z nich korzystaja, a nie zajmuja przez to dwa miejsca. Nie pojmuje tego.
Prosze, nie robcie tak.
Dziekuje _________________ Pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
rwawrzycki Aktywny użytkownik

|
Wysłany: 27/02/10 12:45 Temat postu: |
|
|
Z tym ogrodzonym parkingiem to ciekawa sprawa. Teren jest chyba miasta i ciekaw jestem czy grodzenie jest oficjalnie załatwione, czy to taka inwencja mieszkańców. Ciekawe też czy parkują tam wyłącznie mieszkańcy naszej kamienicy, czy też innych? Wiecie może jak to z tym jest? _________________ Pozdrawiam,
Rafał Wawrzycki |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mieszkanka Przyczajenie
|
Wysłany: 02/03/10 10:51 Temat postu: cd parking |
|
|
Nie wiem dokladnie jak to z tym jest ale ostatnio ktos tym osobom zdemontowal slupki. Co do parkowania innych osob to niejednokrotnie widzialam jak parkowal wlasciciel sklepu ze zdrowa zywnoscia.
Ale... co najwazniejsze, chce podziekowac tym osobom bo znowu zaczely parkowac za ogrodzeniem.
Dziekuje _________________ Pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|