|
Sielce - dolny Mokotów - Warszawa
Miejsce spotkań mieszkańców i miłośników Sielc w dzielnicy Mokotów w Warszawie
|
Po zakupy - jak za czasów komuny
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
trzydziestolatek Ekspert

|
Wysłany: 05/06/10 19:45 Temat postu: |
|
|
Mam wrażenie, że od pewnego czasu kolejki w tym sklepie są coraz większe, już nie tylko przed świętami ale i na codzień.
Byłem w kilku sklepach tej sieci w Warszawie ale na prawdę sklep przy Czerskiej wypada żenująco i pomijając kolejki chodzi mi głównie o zaopatrzenie, ja mam chyba szczególnego pecha do tego sklepu, bo tak się składa że jestem posiadaczem czterech kotów (taka mini hodowla zwierząt futerkowych ) ale żwirku dla kotów w tym jednym jedynym sklepie tej sieci nie uświadczę. Był za czasów Alberta ale się zmył. Widocznie kierownictwo uważa że w okolicy nie ma kociarzy
Efekt taki że na zakupy jeżdżę do Carrefoura na Sadybę Best Mall, bo tam jest chociaż jakiś wybór. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ravic Przyczajenie
|
Wysłany: 10/08/10 23:12 Temat postu: |
|
|
| Xawery napisał: | | Podobno na Dolnej coś ma budować Biedronka, ale to zdaje sie ma być siedziba dyrekcji, a niestety - nie sklep. |
Hej, mieszkam na Dolnej i wiem już, że obok stacji benzynowej Bliska powstanie nie tylko biurowiec Jeronimo ale także "eksluzywny" firmowy sklep Biedronki. Na pewno się przyda, choć minusem będzie dodatkowe zakorkowanie Dolnej.
W budynku będzie też można zamieszkać: Jeronimo chce w nim sprzedać także mieszkania - stąd ogromny, kilkopoziomowy parking pod budynkiem. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|