Forum Sielce

Sielce - dolny Mokotów - Warszawa

Miejsce spotkań mieszkańców i miłośników Sielc w dzielnicy Mokotów w Warszawie

AlbumAlbum   PomocPomoc   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Po zakupy - jak za czasów komuny

Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sielce -> Sprawy bieżące
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
trzydziestolatek
Ekspert
Ekspert

PostWysłany: 05/06/10 19:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam wrażenie, że od pewnego czasu kolejki w tym sklepie są coraz większe, już nie tylko przed świętami ale i na codzień.
Byłem w kilku sklepach tej sieci w Warszawie ale na prawdę sklep przy Czerskiej wypada żenująco i pomijając kolejki chodzi mi głównie o zaopatrzenie, ja mam chyba szczególnego pecha do tego sklepu, bo tak się składa że jestem posiadaczem czterech kotów (taka mini hodowla zwierząt futerkowych Wink ) ale żwirku dla kotów w tym jednym jedynym sklepie tej sieci nie uświadczę. Był za czasów Alberta ale się zmył. Widocznie kierownictwo uważa że w okolicy nie ma kociarzy Rolling Eyes
Efekt taki że na zakupy jeżdżę do Carrefoura na Sadybę Best Mall, bo tam jest chociaż jakiś wybór.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
ravic
Przyczajenie

PostWysłany: 10/08/10 23:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Xawery napisał:
Podobno na Dolnej coś ma budować Biedronka, ale to zdaje sie ma być siedziba dyrekcji, a niestety - nie sklep.

Hej, mieszkam na Dolnej i wiem już, że obok stacji benzynowej Bliska powstanie nie tylko biurowiec Jeronimo ale także "eksluzywny"Smile firmowy sklep Biedronki. Na pewno się przyda, choć minusem będzie dodatkowe zakorkowanie Dolnej.
W budynku będzie też można zamieszkać: Jeronimo chce w nim sprzedać także mieszkania - stąd ogromny, kilkopoziomowy parking pod budynkiem.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sielce -> Sprawy bieżące Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: