Forum Sielce

Sielce - dolny Mokotów - Warszawa

Miejsce spotkań mieszkańców i miłośników Sielc w dzielnicy Mokotów w Warszawie

AlbumAlbum   PomocPomoc   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

poszukuję lokalu na pracownię

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sielce -> Nieruchomości, ogłoszenia drobne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Metka by Traczka
Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: 16/09/10 14:15    Temat postu: poszukuję lokalu na pracownię Odpowiedz z cytatem

Poszukuję niedrogiego lokalu do wynajęcia na pracownię, najchętniej Sielce, bo tu mieszkam. Chodzi o miejsce z przyzwoitym wejściem (nie przez piwnicę), moze być do lekkeigo remontu. Niestety po dwóch latach szczęśliwego urzędowania przy Grottgera, z przyczyn zupełnie ode mnie niezależnych, jestem zmuszona szukać czegoś nowego. Może macie jakiś pomysł?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
OLA
Stały użytkownik
Stały użytkownik

PostWysłany: 18/11/10 23:30    Temat postu: może w przetargach Odpowiedz z cytatem

Droga Metko,
pomysł jaki mi przychodzi do głowy to poszukać w przetargach, czasem zdarza się jakaś suterenka (podobna do Twojej obecnej Smile), albo mały lokalik użytkowy, niestety nie znam się na formalnościach z tym związanych.
Wysyłam Ci stronę, na której (w załączniku) akurat aktualnie nie ma chyba nic dobrego na Twoją działalność, ale podaję to jako trop do poszukiwań.
http://www.zgnmokotow.waw.pl/index.php?in=komunikaty&rodzaj_id=34
Pozdrawiam
Ola
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sielce -> Nieruchomości, ogłoszenia drobne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: