| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Jamad Aktywny użytkownik

Dołączył: 26/02/07 0:48 Posty: 70 Skąd: Prawie Sielce - 2 km od PeKiNu.
|
Wysłany: 06/02/09 12:25 Temat postu: Propozycja spotkania Forumowiczów |
|
|
Za namową Magdaleny założyłem nowy wątek, w którym chciałbym zaproponować Wam zorganizowanie spotkania naszych Forumowiczów. Już kilka lat spotykamy się na tych stronach i chętnie poznałbym Was osobiście. Chociaż wiemy o sobie niewiele to wydaje się, że wiekszość z nas reprezentuje podobną grupę wiekową i podobne zamiłowanie do Sielc. Byłoby więc łatwiej podzielić się naszymi wspomnieniami ...
Jeśli moja propozycja zostanie przez Was zaakceptowana to będziemy musieli uzgodnić miejsce spotkania oraz jego termin. Niestety nie miałem jeszcze okazji gościć w Cafe Magiel ale myslę, że opisywany przez Was klimat tego miejsca będzie pasował do naszego spotkania. Na miejsce spotkania możemy również wybrać restaurację Lotos przy ulicy Belwederskiej róg Chełmskiej. Tam z kolei jest klimat lat 70' ...
Aby stworzyć jakiś punkt odniesienia proponuję czwartek 26 lutego o godzinie 18-tej w Cafe Magiel. Myslę, że nasz Admin oraz Najaktywniejszy Ekspert powinni się stawić na spotkanie obowiązkowo .
Proszę o opinie na ten temat w tym wątku. Mam nadzieję, że nasze spotkanie jednak dojdzie do skutku ... _________________ Pozdrawiam
[||==||][==||==||] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Magdalena Aktywny użytkownik

Dołączył: 02/10/07 14:38 Posty: 84 Skąd: z Górskiej na Jelonki i z powrotem
|
Wysłany: 09/02/09 13:19 Temat postu: |
|
|
Z tą grupą wiekową to nie wiem, nie wiem . Ja jestem rocznik 56 (duch młody, ale reszta mnie z trudem już za duchem nadąża ), i sporo tu jednak młodzieży. Spotkałabym się chętnie, ale niestety - jak już pisałam- opieka nad leżącym ojcem mocno mnie ogranicza. Już wiele różnych spotkań zdarzało mi się w ostatniej chwili odwoływać.
Jestem na "tak" (wstępnie), ale umawiam się z marginesem pewności- niepewności. Zdecydowanie wolę Magiel niż Lotos.
Jeśli zbierze się grupka chętnych na spotkanie to ja dołączę- jeśli tylko będę mogła.
Szkoda, że to nie wiosna, bo możnaby spacerek zrobić. A pogoda teraz nieco zmienna i wciąż ciemno się robi wcześnie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dlotiwl Aktywny użytkownik

|
Wysłany: 09/02/09 18:48 Temat postu: |
|
|
| Jestem za a nawet ZA, termin ok, może jednak Lotos???( też nigdy nie byłem w Maglu ,ale w Lotosie zapewne więcej miejsca) |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 09/02/09 18:56 Temat postu: |
|
|
a ja byłam w Maglu i założę się, że wszyscy się zmieścimy . |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 09/02/09 19:02 Temat postu: |
|
|
154 osoby ???  |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 09/02/09 19:08 Temat postu: |
|
|
Na stojąco, lub warstwowo
Najpierw niech się zbierze jakaś sensowna grupka - chociaż 6 osób . No bo pamiętajcie, że ja na 90% - do ostatniego dnia. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
martuś Stały użytkownik

|
Wysłany: 09/02/09 20:00 Temat postu: |
|
|
Ja również jestem za Maglem, no chyba że miałyby być nas dzikie tłumy. Magiel jest przytulny i z charakteru bardzo sielecki A do Lotosa zawsze się można później przenieść, żeby wszyscy byli zadowoleni.
Chciałabym przyjść na spotkanie, ale niestety nie ma mnie w Wawie od 21 do 29 lutego... Ale oczywiście tu decyduje wola większości. Jeśli nie uda się tym razem, to może na następne spotkanie się załapię  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jamad Aktywny użytkownik

|
Wysłany: 09/02/09 23:04 Temat postu: |
|
|
| Magdalena napisał: | Z tą grupą wiekową to nie wiem, nie wiem . Ja jestem rocznik ... |
Magdaleno - ja jestem z rocznika '57 i uważam, że jesteś zbyt młoda, żeby wspominać Sielce .
Nieważne - najważniejsze to spotkać się, poznać i powspominać .
| Martuś napisał: | | ...Chciałabym przyjść na spotkanie, ale niestety nie ma mnie w Wawie od 21 do 29 lutego... Ale oczywiście tu decyduje wola większości ... |
A więc proponuję termin spotkania wyznaczyć na 19 lutego lub 5 marca. Byłoby bardzo miło, gdybyś Martuś dotarła na nasze spotkanie ... W ogóle przepraszam, że proponuję termin spotkania w środku tygodnia ale z reguły w soboty i niedzielę pracuję od rana. A pracując kręcę się po Sielcach i wspominam ... _________________ Pozdrawiam
[||==||][==||==||] |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 10/02/09 7:37 Temat postu: |
|
|
| Ja osobiście wolałabym późniejszy termin i może więcej osób zechce się przyłączyć do tego czasu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 10/02/09 9:18 Temat postu: |
|
|
19 lutego jest Tłusty Czwartek ... cokolwiek to może dla nas oznaczać  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jamad Aktywny użytkownik

|
Wysłany: 10/02/09 10:51 Temat postu: |
|
|
| Magdalena napisał: | | Ja osobiście wolałabym późniejszy termin i może więcej osób zechce się przyłączyć do tego czasu. |
A więc 5 marca? Jeśli tak to proszę potwierdzać swoje przybycie ... _________________ Pozdrawiam
[||==||][==||==||] |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 10/02/09 11:36 Temat postu: |
|
|
ja tak jak pisałam - na 90, no 95 %. I od razu mówię, że z mojej strony nie ma mowy o wielu godzinach, choćby było bosko- muszę wrócić na Jelonki przed ciszą nocną . |
|
| Powrót do góry |
|
 |
martuś Stały użytkownik

|
Wysłany: 10/02/09 13:41 Temat postu: |
|
|
Jamad, dziękuję za przesunięcie spotkania 5 marca nie ma problemu, zgłaszam gotowość stawienia się
pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jamad Aktywny użytkownik

|
Wysłany: 10/02/09 14:11 Temat postu: |
|
|
| martuś napisał: | Jamad, dziękuję za przesunięcie spotkania 5 marca nie ma problemu, zgłaszam gotowość stawienia się
pozdrawiam |
Dzięki. No to jest nas już trójka. Czekamy.
Nadal obowiązuje specjalne zaproszenie dla naszego Admina oraz Najaktywniejszego Eksperta ... _________________ Pozdrawiam
[||==||][==||==||] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
rwawrzycki Aktywny użytkownik

|
Wysłany: 17/02/09 23:08 Temat postu: |
|
|
również piszę się na 5 marca  _________________ Pozdrawiam,
Rafał Wawrzycki |