| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Anastazja Najaktywniejszy ekspert

|
Wysłany: 27/09/06 21:51 Temat postu: Propozycje do Admina |
|
|
Witaj Adminie!
Bardzo bym chciała awansować. Pewnie inni też by chcieli. Może wymyślimy jakąś hierarchię. Użytkownik i awans na aktywnego to za mało...
Bywam na takim forum, gdzie można mieć taki status: PRZEJAZDEM, potem Z PRZEDMIEŚCIA, następnie MIESZCZANIN, itd.
Może ogłosimy konkurs na pomysły? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Admin Administrator forum
|
Wysłany: 27/09/06 22:12 Temat postu: |
|
|
To bardzo ciekawy pomysł. Forum pozwala na określenie tzw. rang w zależności od ilości napisanych wiadomości. Jeśli powstaną jakieś interesujące propozycję jak najbardziej mogę dokonać zmian.
Można również zacząć tworzyć grupy użytkowników związane z różnymi tematami. Myślałem np. o grupie zajmującej się promowaniem informacji o forum wśród mieszkańców Sielc. Czekam na pomysły - oczywiście związane z tematem przewodnim czyli Sielce. A może na przykład grupa, która zorganizuje Spacer po Sielcach na wzór spacerów z Wyborczej, a może zorganizowanie Urban Playground, o którym kiedyś pisał Neo?
Ostatnio zmieniony przez Admin dnia 27/09/06 22:46, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 27/09/06 22:46 Temat postu: |
|
|
Adminie! Nie znam się na tym zupełnie, ale trzeba coś zrobić, aby po wpisaniu Sielce w wyszukiwarce Google strona forum ukazywała się jako jedna z pierwszych.
To jedna z dróg do sukcesu.... czyli zwiększenia liczby forumowiczów. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 27/09/06 22:58 Temat postu: |
|
|
To co mogę zaproponować obecnie to utworzenie kolejnego wątku o nazwie np. "Rozwój forum" i udostępnić go jedynie wybranym użytkownikom. Tam możnaby rozpocząć dyskusje nt. dalszego rozwoju i rozpowszechniania informacji o forum. Czy to ma sens?
Jeśli chodzi o Google to próbowałem tego dokonać wielokrotnie ale wyszukiwarka z uporem maniaka przerzuca adres na dalsze strony, które nie są od razu widoczne mimo tego, że nie powinna. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 27/09/06 23:35 Temat postu: |
|
|
| Myślę, że to jest bardzo dobry pomysł. Dobrze byłoby też uaktywnić forumowiczów zarejestrowanych lecz milczących. Mam myśl... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 28/09/06 8:41 Temat postu: |
|
|
| Wątek utworzony. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 28/09/06 18:47 Temat postu: |
|
|
| No to bierzmy się do roboty... ale, ale... czy ja mam tam wstęp? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
c. Stały użytkownik

|
Wysłany: 22/11/09 2:53 Temat postu: |
|
|
| Wiem, że nowicjuszowi nie wypada się mądrzyć, ale moim zdaniem brakuje na forum (albo jestem ślepy i to przeoczyłem) opcji edycji postów- często dopiero po fakcie człowiek orientuje się, że "machnął" literówkę, więc dobrze byłoby mieć możliwość poprawiania takich błędów. Gdyby dało radę coś z tym zrobić, będę wdzięczny. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 22/11/09 14:11 Temat postu: |
|
|
Nowicjuszu "c.". Ja radzę sobie z opisanym brakiem w taki sposób, że najpierw włączam "Podgląd", poprawiam błędy, a potem dopiero "Wyślij". _________________ A jeśli komu droga otwarta do nieba,
Tym co służą ojczyźnie.
Jan Kochanowski |
|
| Powrót do góry |
|
 |
c. Stały użytkownik

|
Wysłany: 22/11/09 19:10 Temat postu: |
|
|
Masz rację, ale zdarzają się też sytuacje, kiedy zapomnimy o dopisaniu jakiegoś zdania czy akapitu, bez sensu jest wtedy pisać posta pod postem. Zresztą nie ma o czym dyskutować- admin zadecyduje.
PS: Co ciekawe, na forum można edytować posty, w których... zawarte są zdjęcia.  _________________ I tylko zawsze pamiętaj skąd jesteś, gdziekolwiek byś szedł. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|