| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Info Ekspert

|
Wysłany: 26/03/06 16:14 Temat postu: Ranking małych sklepików |
|
|
| Niniejszy wątek ma na celu wybranie 5 najlepszych małych sklepików na terenie Sielc. Czekamy na posty opisujące wasze ulubione miejsca wraz z kilkoma słowami uzasadnienia. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomek Aktywny użytkownik

|
Wysłany: 27/03/06 9:38 Temat postu: |
|
|
| Najbardziej cenię samoobsługowy w pawilonie z lat 60tych na rogu Belwederskiej i Dolnej - bo ma w miarę dobry wybór a poza tym lubię samoobsługowe. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gibi Stały użytkownik

|
Wysłany: 12/05/06 11:13 Temat postu: |
|
|
Ja po latach zakupów w tzw. obiektach wielkopowierzchniowych przekonałam się z powrotem do małych sklepów. A to moje dzielnicowe typy:
- Cukierenka przy Gagarina 31 - przeuroczy sklep z wszelkiej maści słodyczami - kolorowymi lizakami, cukierkami, gumami, ciastkami; dzieci dostaną oczopląsu,
- Apteka przy Górskiej 19 - najlepiej zaopatrzona apteka w okolicy - dobry wybór i parafarmaceutyków, i kosmetyków,
- Mięsny przy Gagarina 25 - przede wszystkim świetne wędliny,
- Kiosk z gazetami przy Gagarina 25 - duży wybór prasy, którą można spokojnie obejrzeć, prowadzony przez b. miłe małżeństwo (chyba), przez chwilę "pomagał" im szczeniak owczarka kaukaskiego, ale już się nie mieści,
- Spożywczy przy Sieleckiej 10 - spożywczy jak spożywczy, ale jest czysto, produkty świeże i sprzedają b. dobre ciasta. [/url] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
DoQ Użytkownik

|
Wysłany: 06/06/06 19:02 Temat postu: |
|
|
Polecam nowy sklep samoobslugowy w budynku byłej piekarni na Konduktorskiej. Istnieja bodajrze od miesiaca. Calkiem mila oblsuga (staraja sie), ceny tez niczego sobie np. "Harnasie" po 1.99pln, kadarka niecale 10zl
PS. Rozkrecaja sie dopiero, wybaczajcie asortyment - choc nie brakuje  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Anastazja Najaktywniejszy ekspert

|
Wysłany: 28/06/06 1:05 Temat postu: |
|
|
| Zdecydowanie oddaję swój głos na cukiernię przy Gagarina 31. Mają w ciągłej sprzedaży mój ulubiony przysmak. Na całym Mokotowie ze świecą go szukać. Kto zgadnie, co to jest? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mczapl Użytkownik

|
Wysłany: 28/08/06 12:43 Temat postu: |
|
|
| Ja glosuje na sklep spozywczy na rogu Podchorazych i Sieleckiej. Mila obsluga, bardzo dlugie godziny otwarcie i mnostwo towaru w tym bardzo dobre wedliny i sporo jarzyn. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 28/08/06 18:14 Temat postu: |
|
|
| Ten sklepik "Przy Łazienkach" dobrze znam i uważam, że jest faktycznie znakomicie zaopatrzony. Obsługa grzeczna, uczynna, nie czeka się długo w kolejkach.... jeśli mogę oddać drugi głos, to oddaję na sklep na rogu Podchorążych i Sieleckiej |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mczapl Użytkownik

|
Wysłany: 29/08/06 10:07 Temat postu: |
|
|
| A moze rozdzielimy ankiete na podkategorie, bo trudno jest porownywac apteke z cukiernia czy sklep spozywczy z zabawkarskim (a wlasnie - co sadzicie o sklepie z zabawkami drewnianymi na Gagarina?). |
|
| Powrót do góry |
|
 |
altran Użytkownik

|
Wysłany: 30/08/06 13:54 Temat postu: |
|
|
Sklep przy Belwederskiej róg Dolnej jest super stare wędliny, ciasno i ceny księżycowe.z mojego bloku większość lokatorów zaoparuje się w ELEA i Leader Price.Może nie są tacy super ale ceny mają znośne. _________________ altran |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomek Aktywny użytkownik

|
Wysłany: 31/08/06 16:26 Temat postu: |
|
|
| Elea jest niezła, ale trudno nazwać ją sklepikiem. Co do Leader Price, to no comments. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dorota Stały użytkownik

|
Wysłany: 12/10/06 11:49 Temat postu: |
|
|
| Ja, z kolei, polecam warzywniaczek na rogu Zbierskiej i Stopowej. Właściciele lubią ludzi, chętnie zapisują "na krechę", a starszym klientom nawet pomagają w zanoszeniu zakupów do domu. I mają pyszne domowe ciasteczka z marmoladą - najzwyklejsza rzecz a cieszy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 25/10/06 0:19 Temat postu: |
|
|
| Muszę przy okazji zakupić trochę tych ciasteczek. Chociaż ja uwielbiam trufle, ale nigdzie ich nie można kupić, niestety. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
giaa24 Aktywny użytkownik

|
Wysłany: 19/02/07 11:25 Temat postu: sympatyczny spozywczak |
|
|
Ja polecam sklep spozywczy na sieleckiej obok szkoły podstawowej nr 260 i przedzkola. Strasznie miła obsługa (pozdrawiam Panią Dorotkę) i przystępne ceny _________________ pozdrawiam Aga |
|
| Powrót do góry |
|
 |
AGAD Aktywny użytkownik

|
Wysłany: 16/03/07 14:40 Temat postu: |
|
|
| Anastazja napisał: | | Ten sklepik "Przy Łazienkach" dobrze znam i uważam, że jest faktycznie znakomicie zaopatrzony. Obsługa grzeczna, uczynna, nie czeka się długo w kolejkach.... jeśli mogę oddać drugi głos, to oddaję na sklep na rogu Podchorążych i Sieleckiej |
- przyłączam się do opinii i polecam ogórki konserwowe na wagę  _________________ I love SIELCE!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bartuzi Stały użytkownik

|
Wysłany: 18/06/07 3:27 Temat postu: |
|
|
| Jeżeli chodzi o wędlinę i wszelakiego rodzaju mięso, to polecam bardzo bazarek przy ulicy Nehru. Mniej więcej po środku (na wysokości postoju TAXI) jest budka z mięsem (biała i zielone kraty). Ogromny wybór różnych rodzajów wędlin i mięsa, wszystko świeże, pyszne i w baardzo przystępnych cenach. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|