| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
henio_wpz Przyczajenie
|
Wysłany: 11/12/11 17:10 Temat postu: |
|
|
Przy boisku liceum Dobiszewskiego (od strony Sobieskiego) są pozostałości po jakichś kortach, może to te? _________________ Eviva L'arte |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jarek Kozera Użytkownik

|
Wysłany: 12/12/11 1:29 Temat postu: Sielanka I |
|
|
Heniu,
no! no! może to te? Trzeba by Cię poprosić o przewąchanie sprawy bo niestety ja mam za daleko. Ale na takim skrzyżowaniu ulic mogła być jakaś kanjpa a i do Promenady rzut kamieniem. Popytaj jeśli bedziesz miał okazję o knajpę w pobliżu.
Pozdrawiam
spod klona
Jarek Kozera
Ontario |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rudy Użytkownik

|
Wysłany: 12/12/11 2:37 Temat postu: |
|
|
| henio_wpz napisał: | | Przy boisku liceum Dobiszewskiego (od strony Sobieskiego) są pozostałości po jakichś kortach, może to te? |
Coś mi się kojarzy ale chyba od strony Pytlasińskiego ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
henio_wpz Przyczajenie
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rudy Użytkownik

|
Wysłany: 13/12/11 1:37 Temat postu: |
|
|
| henio_wpz napisał: | http://www.zumi.pl/,Warszawa_Centrum+Miasta,,21.03317045,52.2027707,2,1b,namapie.html ten kort mam na myśli, jak znajdę chwilę to wybiorę się w pobliże i wybadam sprawę
Pozdrawiam |
Tego przed wojną raczej nie było , na tym asfalcie koło Dobiszewskiego ( obecnie chyba plac do nauki jazdy) ,
grywałem w tenisa ( za czasów świetności Fibaka) , i nie przypominam sobie aby wówczas była tam jakaś nawierzchnia do tenisa.Natomiast przy ostatnim domu na Pytlasińskiego ( na tyłach liceum ) było coś co przypominało nawierzchnię kortu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
c. Stały użytkownik

|
Wysłany: 03/02/12 22:49 Temat postu: |
|
|
To pozostałość po boisku do siatkówki, utworzonym zresztą dość niedawno. Jak widać nie przypadło do gustu uczniom Dobisza, bo szybko zarasta. _________________ I tylko zawsze pamiętaj skąd jesteś, gdziekolwiek byś szedł. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|