| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Ambrozja Stały użytkownik

|
Wysłany: 14/12/10 17:09 Temat postu: |
|
|
sto pociech na freta - tez tam chcialam jezdzic z malym ale jak przyszlo co do czego to stwierdzilam, ze jednak zbyt daleko
klub mam zabka - wbrew pozorom wcale nie jest tak blisko i to tylko godzina, raz w tygodniu
moze wybrzydzam ale chcialabymm cos na tyle blisko by isc w wolnym czasie wygodnym dla mnie
ja bardzo chetnie sie spotkam
tylko trzeba ustalic termin i miejsce |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sweetcheri Stały użytkownik

|
Wysłany: 14/12/10 17:13 Temat postu: |
|
|
| No ja myślę ze dopiero po świętach, bo wcześniej nie dam rady. Jak coś to pisz na maila: katarzynajaworska1@wp.pl łatwiej mi bedzie odpowiadac. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 14/12/10 17:23 Temat postu: |
|
|
ooo ta stacja plastyczna to krok w dobrym kierunku sympatycznie sie prezentuje
szkoda tylko, ze moj maly sie nie lapie w grupie wiekowej... |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 14/12/10 17:33 Temat postu: |
|
|
No dokladnie. Trzeba sie rozejrzec za fajnymi miejscami. Na Ursynowie jest "Mamma Mia" a na Saskiej Kepie "Uwolnić Matkę". Pierwsza niczym sie praktycznie nie rozni od zwyklej kawiarni, ma bramke za ktora maga bawic sie dzieci. W drugiej z kolei jest juz lepiej, bufet, salka dla dzieci gdzie organizowane sa zajecia dla dzieci. Bardzo przytulnie, ale wszystko za daleko. To samo dotyczy "Stu Pociech". Ale... zobacznie na tę stronę: http://www.klubmam.org/ też ciekawie. I dostałam kiedyś też takiego maila:
Zapraszamy na spotkania Akademii Mam w Służewieckim Centrum Integracji Mieszkańców
"Bartłomieja" w Warszawie ul. Bartłomieja 3
Tematy kolejnych spotkań:
2.12.2010r. - czwartek - godz. 10.30
?Pierwsza Pomoc Medyczna dzieciom w nagłych przypadkach?
9.12.2010r. - czwartek - godz. 10.30.
?Samoobrona dla Mam
Zajęcia są bezpłatne, dla dzieciaczków mamy superkolorowy kącik zabaw
Mamy prosimy wyłącznie o pozytywną energię i piękny uśmiech !
Serdecznie zapraszamy
Proponowany dojazd komunikacją miejską do miejsca zajęć :
Autobusy:136, 138, 141, 165, 174, 193, 504
Tramwaje: 4 i 10 ( przystanek krańcowy Wyścigi) |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 14/12/10 18:25 Temat postu: |
|
|
ja juz odwiedzalam te strony
generalnie klubow mam, klubikow, salek zabaw itp w Warszawie jest duzo, tylko zadnego w okolicy
jak sie komus chce jechac autem to ja bylam ostatnio w bajkolandii na imielinie, bardzo fajne miejsce, z kawa, z @, przewijakami i placykiem zabaw nawet dla pelzakow |
|
| Powrót do góry |
|
 |
OLA Stały użytkownik

|
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 15/12/10 14:28 Temat postu: |
|
|
| Ja udziału nie wezme bo jogi uprawiac nie moge. Ale strone zobacze bo ciekawa jestem, moze maja inne zajecia. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Zofia Stały użytkownik

|
Wysłany: 16/12/10 0:40 Temat postu: |
|
|
Cześć,
w klubie sportowym Calypso (Europlex przy Puławskiej 17) prowadzone były zajęcia (aerobic) dla mam z dziećmi do 1 roku. Chodziłam wiosną gdy mój synek mieścił się w tym przedziale wiekowym. Było super ! Nie wiem jednak czy nadal to funkcjonuje.
Mnie również brakuje na Sielcach miejsca gdzie mogłabym aktywnie spędzić czas z moim 1,5 rocznym synkiem.
Pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 16/12/10 13:17 Temat postu: |
|
|
| Jesli chodzi o siłownie, fitness czy pilates itp to nawet na Warszawiance sa zajecia dla młodych mam. Ale ceny są dosc duze. Oplaca sie jak ktos chodzi co najmniej cztery razy w tygodniu. Chciałabym żeby powstalo miejsce stricte dla mam z dziecmi. Na Zajączkowskiej (któras z Was pisała) jest Blue Cactus przyjazny dzieciom, ale to pod wzgledem tego że maja krzeselko, stoliczek i kredki. A mi cały czas chodzi po głowie miejsce takie jak "Uwolnić Matkę" tylko w troszkę większym wydaniu. Czyli nie restauracja z mozliwoscia zabawy dla dzieci tylko własnie miejsce przeznaczone dla tych dzieci i ich mam. Że każdy kąt, każde działanie jest skierowane wyłacznie dla nich. Oczywiscie babcie czy tatusiowie i kazdy kto zajmuje sie dzieckiem tez ale .... wiecie o co chodzi. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 16/12/10 23:13 Temat postu: |
|
|
w sumie to kilka nas juz tu jest, mozna by sie gdzies spotkac  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
OLA Stały użytkownik

|
Wysłany: 01/02/11 22:09 Temat postu: |
|
|
chętnie, bywamy w "Cafe chełmska" na popołudniach niedzielnych, może tam?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
OLA Stały użytkownik

|
Wysłany: 01/02/11 22:44 Temat postu: BLUE CACTUS |
|
|
Byliśmy ostatnio w blue cactusie, w weekendy do godz. 17 są animatorzy i "opiekują się" dziećmi, lepiej iść tam po kościele, bo można wymalować dzieciarnię w paski, kropki, nasze wyszły w barwach spajdermeńskich a jedzonko jak zwykle niezawodne... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Przedszkole Paddingtona Przyczajenie
|
Wysłany: 08/06/11 7:59 Temat postu: |
|
|
Serdecznie zapraszamy na spotkanie informacyjne dla rodziców, którzy chcą od września zapisać dziecko do naszego przedszkola. Spotkanie odbędzie się 9 czerwca (czwartek) o godz. 17.30  _________________ "Umysł to nie dzban, który należy wypełnić, ale ognisko, które wypada rozpalić."Plutarch |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|