Forum Sielce

Sielce - dolny Mokotów - Warszawa

Miejsce spotkań mieszkańców i miłośników Sielc w dzielnicy Mokotów w Warszawie

AlbumAlbum   PomocPomoc   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Spotkanie nr 1_5 marca 2009

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sielce -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Anastazja
Najaktywniejszy ekspert
Najaktywniejszy ekspert

PostWysłany: 06/03/09 13:56    Temat postu: Spotkanie nr 1_5 marca 2009 Odpowiedz z cytatem

Jamad napisał:
Cytat:
Spotkanie było super. Uczestniczyli: Anastazja, martuś, dlotiwl oraz ja. Uczestników serdecznie pozdrawiam a nieobecni niech żałują ...

Potwierdzam! Było świetnie. Wprawdzie ja się trochę spóźniłam, ale nikt mi tego nie miał za złe. Po latach istnienia forum nareszcie doszło do realnego spotkania. Dobrze Jamad, że jesteś jesteś konsekwentny w działaniu. Gdyby nie Twoje zdecydowanie spotkania by nie było.

Mimo, że doskonale nam się rozmawiało i czas szybko upływał, żal nam było, że zabrakło niektórych, jakże ważnych forumowiczów. Po pierwsze "sprawcy" wszystkiego, czyli Admina i ... Info. Zastanawialiśmy się, co łączy tych dwóch Panów - czy kiedyś nam to zdradzicie? Tobie Adminie bardzo dziękujemy, że założyłeś forum i wciąż je utrzymujesz. Tobie Info za wszystkie nowe wątki - niezwykle potrzebne. W imieniu obecnych na spotkaniu pozdrawiam Panów serdecznie.
Nie "wpadł" też rwawawrzycki - pewnie coś mu wypadło, ani AGAD, który też miał ochotę przyjść. Towarzyszył nam duch Budrysa... raz jeszcze zgodnie stwierdziliśmy, że jesteśmy pod wrażeniem Jego wspomnień. Marzy nam się spotkanie z Tobą Budrysie.
Brakowało nam Magdaleny, którą w szachu trzyma magiczne 5%.
Liczyliśmy, że być może pojawi się Zag, może Krakus, może Iwi lub jeszcze ktoś. Choć Krakus ostatnio milczy - myślę, że wchodzi na forum i Jego duch też był z nami na spotkaniu. Swoje przybycie planował też Panmarek, ale pilne zajęcia zatrzymały go w domu. Mamy nadzieję, że następnym razem będzie nas więcej.
Dzięki martuś Very Happy , że byłaś, dzięki Jamad Very Happy i dzięki dlotiwl Very Happy , że mimo tej tam...ilu......., która Cię dopadła też byłeś. Mam nadzieję, że już Cię opuściła.[/size]
Do zobaczenia na spotkaniu nr 2.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
martuś
Stały użytkownik
Stały użytkownik

PostWysłany: 06/03/09 16:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam Smile Ja również myślę, że ta nowa tradycja zasługuje jak najbardziej na to, aby być kontynuowana. W związku z tym, że pionierzy przetarli już szlaki, mamy nadzieję że od następnego razu leniwi się zmobilizują, obojętni zaangażują, nieśmiali ośmielą i będzie nas coraz więcej Smile wszystkich serdecznie zapraszamy, było naprawdę fajnie Smile Myślę że biorąc pod uwagę żywotność forum, tematów do rozmów prędko nie zabraknie

pozdrawiam

Martuś
Powrót do góry
Magdalena
Aktywny użytkownik
Aktywny użytkownik

PostWysłany: 06/03/09 17:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo żałuję, że nie mogłam być z Wami ciałem -duchem byłam Smile. Niestety, stan mojego taty pogorszył się i nie mogłam na dłużej wyjść z domu. Mam nadzieję, że nowa świecka tradycja spotkań sieleckiego forum się utrzyma. Może jak już wiosna będzie w pełni to jakiś spacerek wspólny zrobimy- Park Sielecki, Promenada, jakieś ciekawe zakątki...
Powrót do góry
Budrys
Aktywny ekspert
Aktywny ekspert

PostWysłany: 10/03/09 12:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pozdrawiam wszystkich uczestników spotkania w "Maglu" Very Happy Jeżeli narodziła sie nowa "świecka tradycja" na Sielcach Very Happy to może byłoby dobrze gdyby kontynuacja odbywała sie wg. z góry ustalonych terminów... np. comiesiecznie? ... kwartalnie? ... w z góry określony dzień, np. druga sobota miesiaca itd. Łatwiej byłoby zaplanować uczestnictwo w takich spotkaniach. Pierwszy, spontaniczny zryw do "realu" odniósł sukces... więc z pewnościa warto kontynuować. Zrodzą sie z tych spotkań z pewnościa ciekawe pomysły... np. opracowanie siłami "społecznymi" monografii Sielc. Przegladając rózne tematy na forum zaskakuje obszerna wiedza, rzetelność i dociekliwość forumowiczów. Myśle, że warto ją wykorzystać dla stworzenia takiej monografii. Z pewnością znajdzie sie wsparcie "czynników oficjalnych" dla tego pomysłu. Nie musi to być opracowanie o charakterze stricte historycznym, a raczej "biała ksiega" Sielc z możliwościa kontynuacji w następnych pokoleniach. Pozostawiam temat do przemyślenia "Radzie Sieleckiego Forum" z tymczasową siedzibą w "Maglu" Very Happy
Serdecznie pozdrawiam.
Jamad
Aktywny użytkownik
Aktywny użytkownik

PostWysłany: 10/03/09 12:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pomysł z regularnymi spotkaniami jest bardzo dobry. Powinnismy ustalić termin najbardziej odpowiadający wszystkim chętnym. Na przykład kazdy pierwszy piątek miesiąca po południu byłby dla mnie najlepszym terminem Wink.
Poza tym uważam, że moglibysmy znaleźć lepsze miejsce spotkań niż Magiel Cafe. Najlepiej w kawiarence w pobliżu miejsca zamieszkania Budrysa, gdziekolwiek na świecie miałoby to być Wink ...
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sielce -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: