| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
młodamama Stały użytkownik

|
Wysłany: 10/04/08 9:55 Temat postu: Telefon w UPC? Ktoś ma? |
|
|
Witam
Mam pytanie w sprawie UPC, chciałabym wykupić sobie mix pakiet z telefonem, ale zastanawiam się jak działą u nich telefon Moze ktoś z was jest użytkownikiem i powie mi czy wszystko działa sprawnie w ich telefonii. boję się, ze zrezygnuję z TP, a w UPCbędzie kicha i zostanę na lodzie.
Bedę wdzieczna za każde info. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
globus Aktywny użytkownik

|
Wysłany: 10/04/08 16:04 Temat postu: |
|
|
| Jest jeszcze Era domowa.Możesz tam przenieść numer z TP.s.a. Formalności z przeniesieniem numeru załatwisz od ręki w punkcie Ery. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
młodamama Stały użytkownik

|
Wysłany: 10/04/08 20:31 Temat postu: |
|
|
| Ale słyszałam, ze Era jest kiepska, słabo słychać. Ja chcę wziąć w UPC mix:internet, tV i telefon, bo Aster mnie wkurzył i musze zmienić operatora. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
globus Aktywny użytkownik

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Anastazja Najaktywniejszy ekspert

|
Wysłany: 12/04/08 17:14 Temat postu: Re: Telefon w UPC? Ktoś ma? |
|
|
| młodamama napisał: | Witam
Mam pytanie w sprawie UPC, chciałabym wykupić sobie mix pakiet z telefonem, ale zastanawiam się jak działą u nich telefon Moze ktoś z was jest użytkownikiem i powie mi czy wszystko działa sprawnie w ich telefonii. boję się, ze zrezygnuję z TP, a w UPCbędzie kicha i zostanę na lodzie.
Bedę wdzieczna za każde info. |
Od grudnia 2007 mam w pakiecie UPC telefon, TV i internet. Jestem zadowolona. Nawet bardzo. Telefon działa bez żadnych problemów. Konktakt z firmą też bez problemu. Polecam. Pozdrawiam  _________________ A jeśli komu droga otwarta do nieba,
Tym co służą ojczyźnie.
Jan Kochanowski |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|