| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Admin Administrator forum
|
Wysłany: 06/09/08 9:00 Temat postu: Uwolnij się od rzeczy zalegających w Twoim domu |
|
|
U podstaw stworzenia tej kategorii forum jest uwolnienie się od rzeczy z naszych domowych składowisk, które nam są niepotrzebne a mogą jeszcze posłużyć innym.
W ramach poszczególnych tematów można opisać rzeczy, których chcemy się pozbyć i na jakich zasadach chcemy to zrobić. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Yga Stały użytkownik

|
Wysłany: 09/09/08 0:05 Temat postu: Re: Uwolnij się od rzeczy zalegających w Twoim domu |
|
|
| Admin napisał: | U podstaw stworzenia tej kategorii forum jest uwolnienie się od rzeczy z naszych domowych składowisk, które nam są niepotrzebne a mogą jeszcze posłużyć innym.
W ramach poszczególnych tematów można opisać rzeczy, których chcemy się pozbyć i na jakich zasadach chcemy to zrobić. |
bardzo dobry pomysł! coś na wzór sprzedaży garażowej - popieram  _________________ www.ygakostrzewa.com |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Elisabeth Przyczajenie
|
Wysłany: 20/09/08 7:20 Temat postu: Przyjmę stary regał/komode/szafę do piwnicy |
|
|
| Jeśli masz starego grata,który ci zalega to chetnie wezmę coś do piwnicy, najchętneij jakąś komodę, ale może być też nieduża szafa, szafka, regał. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
joshua1 Stały użytkownik

|
Wysłany: 30/11/08 0:13 Temat postu: |
|
|
A czy oprócz zalegających gratów można dodać także zwierzaka?
Akurat mam kota bezdomniaczka poszukującego domu i może ktoś z okolic byłby chętny.
Można czy nie?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Magdalena Aktywny użytkownik

Dołączył: 02/10/07 14:38 Posty: 84 Skąd: z Górskiej na Jelonki i z powrotem
|
Wysłany: 30/11/08 18:46 Temat postu: |
|
|
nie wiem czy w tym wątku, ale moim zdaniem sieleckie koty bezdomniaczki (zwane kotami wolnożyjącymi) powinny mieć zakątek na forum.
Wiem, że na Górskiej, na Tureckiej są koty dokarmiane.
joshua1, nie da rady, żeby bezdomniaczek został u Ciebie? Takie koty potrafią odwdzięczyć się tysiąckrotnie... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
joshua1 Stały użytkownik

|
Wysłany: 01/12/08 10:32 Temat postu: |
|
|
Kiedyś było trochę kotów w okolicach Instytutu Leków. Teraz widuję ich mniej.
Co do pozostania u mnie - mam już koty, a ten jest kolejnym kotkiem u mnie do adopcji.
Jest wspaniałym kotem i szukam mu domku w W-wie, a jakby znalazł się na Sielcach to już w ogóle byłoby cudownie
Adminie, można?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 01/12/08 11:12 Temat postu: |
|
|
admin milczy, może brak odpowiedzi to pozytywna odpowiedź
joshua1 bywasz na forum.miau.pl ?
masz zdjęcie kota?- może wrzuć do swojego albumu i wklej tu w wątku z opisikiem futrzaka... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
joshua1 Stały użytkownik

|
Wysłany: 02/12/08 11:20 Temat postu: |
|
|
| Magdalena napisał: | admin milczy, może brak odpowiedzi to pozytywna odpowiedź  |
No i chyba zaryzyukję
| Magdalena napisał: | joshua1 bywasz na forum.miau.pl ?  |
Jasne! A skoro się domyśliłaś, to Ty też?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 02/12/08 20:26 Temat postu: |
|
|
| joshua1 napisał: | | Magdalena napisał: | joshua1 bywasz na forum.miau.pl ?  |
Jasne! A skoro się domyśliłaś, to Ty też?  |
cóż, kociarz, który ma kociaste w liczbie mnogiej i kolejne futrzaki do adopcji i korzysta z komputera to raczej 100% miau. Ja tam teraz rzadziej zaglądam. Mam 4 koty w domu i już aktywnie nie dokarmiam w terenie, nie jestem DT, pomagam troszkę dziewczynom "z pierwszej linii frontu"- adopcja na odległość, członkostwo w Pakcie Czarownic...Ale serce w kocim świecie zostaje na zawsze. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
joshua1 Stały użytkownik

|
Wysłany: 03/12/08 11:43 Temat postu: |
|
|
Np to przybij piątke, znaczy się miotłę, Czarownico
(tylko ja na nowym wątku rzadziej i chyba będę miała lanie od Siostry Prezes)
Do 'zobaczenia' na miau!  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|