|
Sielce - dolny Mokotów - Warszawa
Miejsce spotkań mieszkańców i miłośników Sielc w dzielnicy Mokotów w Warszawie
|
Światła na Gagarina/Iwicka
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
trzydziestolatek Aktywny użytkownik

|
Wysłany: 02/07/10 16:06 Temat postu: Światła na Gagarina/Iwicka |
|
|
A niech tam, temat może i błahy ale chyba lepsze to niż kompletna cisza na forum
A więc kilka dni temu rano stanąłem jak zwykle karnie na czerwonym świetle dla pieszych przy iwickiej/Gagarina, światła mają to do siebie że same na zielone się nie zmienią póki nie dotkniemy przycisku, a gdy już go dotkniemy to czekamy ponad minutę na krótkie zielone.
Nacisnąłem, jednakże nic to nie dało, światła były zepsute, nie dało się przejść przez jezdnię legalnie, bo przycisk nie działał. Wszyscy przechodnie zaczęli więc iść na czerwonym. Od tamtego dnia widziałem trzykrotnie panów naprawiających światła, zastanawiam się czy nie możnaby zrobić tak jak jest na innych przejściach, że można szybko aktywować zielone, a nie czekać i czekać na zielone swiatło, mimo że nic nie jedzie. To taka moja mała obserwacja z ostatnich dni. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Anastazja Najaktywniejszy ekspert

|
Wysłany: 09/08/10 14:03 Temat postu: |
|
|
Trzydziestolatku, masz rację, to trzeba zmienić. Często przechodzę na światłach przy ul. Górskiej i tam właśnie światł tak działają jak chciałbyś, aby działały te przy ul. Iwickiej.
Pozdrawiam Cię _________________ A jeśli komu droga otwarta do nieba,
Tym co służą ojczyźnie.
Jan Kochanowski |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|