| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Admin Administrator forum
|
Wysłany: 14/06/08 22:52 Temat postu: Zgłaszanie nieetycznego postępowania na forum |
|
|
Chciałbym przypomnieć, że zgodnie z regulaminem używanie w wiadomościach na forum wypowiedzi o charakterze obraźliwym, obscenicznym, wulgarnym, oszczerczym, nienawistnym, zawierających groźby może być przyczyną trwałego usunięcia z listy użytkowników (wraz z powiadomieniem odpowiednich władz).
Równocześnie zwracam się z prośbą o przesyłanie wiadomości za pomocą forum o naruszeniu powyższych zasad gdyby w porę nie były przezemnie zauważone. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
globus Aktywny użytkownik

|
Wysłany: 15/06/08 23:41 Temat postu: |
|
|
| Adminie jak forum nabiera życia to Ty je dławisz. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Admin Administrator forum
|
Wysłany: 21/06/08 22:59 Temat postu: |
|
|
Chciałbym poinformować o zawieszeniu użytkownika erd w związku ze złamaniem zasad regulaminu.
Dodatkowo chciałbym poinformować o istniejącej na forum funkcjonalności automatycznie zamieniającej wyrazy potocznie uznawane za obraźliwe na zdania, które wcale nie muszą być przyjemne dla piszącego. Proszę o unikanie w miarę możliwości tego typu wyrazów. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dosiek Stały użytkownik

|
Wysłany: 31/01/09 16:44 Temat postu: |
|
|
Bawi mnie ton twoich wypowiedzi "adminie", wyluzuj, a jeśli cie uraziłem powiadom odpowiednie władze  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Anastazja Najaktywniejszy ekspert

|
Wysłany: 31/01/09 18:47 Temat postu: |
|
|
A ja jestem bardzo zadowolona, że Admin czuwa nad poziomem wypowiedzi na forum. _________________ A jeśli komu droga otwarta do nieba,
Tym co służą ojczyźnie.
Jan Kochanowski |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dosiek Stały użytkownik

|
Wysłany: 31/01/09 18:54 Temat postu: |
|
|
| Jestem pewnien że pan admin ma odpowiednie kwalifikacje do oceniania poziomów wypowiedzi. Jest człowiekiem uczciwym, sprawiedliwym, wulgaryzmy ranią jego uszy i możemy być pewni że o wszystkich groźbach karalnych zostaną powiadomione odpowiednie władze. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Piotrek Stały użytkownik

Dołączył: 19/08/09 11:16 Posty: 12 Skąd: Ursynów, obecnie Marki
|
Wysłany: 19/08/09 20:42 Temat postu: |
|
|
Otóż to, forum to nie miejsce dla chamstwa. _________________ Pozdrowienia |
|